P9M Vergrendeling Drukknop

  26-03-2018

Productontwikkeling is een essentieel onderdeel van onze industrie - en de beslissing van OTTO Engineering om de populaire P9-schakelaar opnieuw te bezoeken, biedt een nieuwe oplossing voor klanten die op zoek zijn naar een vergrendelingsschakelaar die onder zware omstandigheden kan presteren.

De P9M-drukknop is een kleine, gesloten, normaal open, vergrendelende schakelaar, ideaal voor basis AAN / UIT-functies.

In tegenstelling tot de kortstondige actie van de P9 - die alleen in de 'aan'-positie blijft als deze wordt ingedrukt - biedt de P9M dezelfde uitstekende prestaties onder zware omstandigheden, maar met alternatieve actie.

Alternatieve actiewissels - ook wel schakelaars genoemd - moeten eenmaal worden ingedrukt voor AAN en nogmaals voor UIT. Het meest voorkomende voorbeeld van alternatieve actie is een lichtschakelaar.

De P9M is een precisieschakelaar van hoge kwaliteit die is ontworpen voor gebruik in bedieningspanelen, handgrepen, computers, instrumenten en andere toepassingen waarvoor aantrekkelijke, robuuste, drukknoppen met een lange levensduur nodig zijn.

Druk gewoon op de knop om hem in positie te vergrendelen en druk nogmaals om hem te ontgrendelen.

Afgedicht tot IP68S, heeft een mechanische levensduur van 200.000 cycli en kan worden gebruikt bij temperaturen van -40 ° C tot + 85 ° C. Met thermoplastische behuizing en knoopconstructie en 15/32 "standaard bus (zoals de P9) zijn de contacten zilver met gouden bevestigingsmateriaal.

Een aantal ontwerpopties is beschikbaar, waardoor een eenvoudige visuele differentiatie mogelijk is. Er zijn negen keuzemogelijkheden voor de knopkleur en een optie voor flush dome of verhoogde dome-knopprofielen, die verkrijgbaar zijn in een glanzende of matte afwerking.

OTTO ontwerpt al meer dan 55 jaar bedieningsschakelaars met de behoeften van klanten in het achterhoofd, en haar producten zijn te vinden in enkele van de moeilijkste omgevingen - inclusief zware apparatuur, lucht- en ruimtevaart, scheepvaart, medische sector en communicatie.

Nexus kan altijd de beste keuze van elektronische schakelaars adviseren en de toevoeging van de P9M aan het bereik van OTTO geeft de P9-reeks extra flexibiliteit.


http://www.nexuscomponents.co.uk/Search/ProductDetails/OTTO%20P9M%20Sealed,%20Latching%20Pushbutton%20Switch%20Range